Vanhan Hamsterin hotelli -näytelmä

Share |
03.01.2019

Pelkkää Draamaa -ryhmä: Vanhan Hamsterin Hotelli
Käsikirjoitus: Marita Kärkkäinen
Ohjaus: Sari Puttonen

Liput 12/6 € (aikuiset/alle 10-vuotiaat). Lipunmyynti puh. 040 734 9392.
Väliaika, puffetti.

Maaseudun rauhassa olevaa perhehotellia johtaa Leevi Luippo (Pentti Suuronen) vaimonsa Liidian (Susanna Lunkka) kanssa. Heidän lisäkseen hotellissa pyörii harjoittelijana Salli (Tiina Kirri). Salli haaveilee urasta Hollywoodissa, ja on varma, että vielä joku päivä kuuluisa elokuvaohjaaja löytää hänet. Näiden kolmen lisäksi hotellissa asuu Cassius -niminen hamsteri, joka onkin varsinainen tapahtumien keskipiste niin Leevin elämässä kuin arjessa ylipäätään. Asiakaspuolella on kuitenkin varsin hiljaista, nimismiestä lukuunottamatta muita ei ole käynyt.

Tänään hotellin ovet viuhuvat kuitenkin tavallista tiuhempaan. Sisarukset Anna Pippuri (Arja Taipale) ja Margariitta Sulonen (Arja Tarvainen) etsivät uutta parisuhdetta toipuakseen avioeroistaan, Herra ja Rouva Törö (Mikko Äijänen, Jaana Kinnunen) etsivät hyvää hotellia, ja paikalle osuu myös Liidian nuoruudenrakastettu Albert (Risto Montonen) ystävänsä Maxin (Kari Lamberg) kanssa. Albert on etsinyt Liidiaa jo kaksi vuotta tuloksetta ja on nyt valmis luovuttamaan ja palaamaan takaisin Amerikkaan. 

Marita Kärkkäisen kirjoittama komedia sattumuksineen on naurupommi, joka on viihdyttänyt katsojia vuosien ajan monella paikkakunnalla. Kärkkäisen tekstien monikerroksisuus ja komiikantaju tekevät näytelmistä makeansuolaisia, joissa nauru hersyy, mutta pohjavireenä on usein herkkyys - niin tässäkin. Ja se on ihan parasta! 

Löytääkö Albert Liidian? Miksi suutari teki Cassukselle nahkakengät? Pääseekö Salli Hollywoodiin ja mitä varten Töröt loppujen lopuksi tulivatkaan hotellille? Nämä kaikki sinun on helmikuussa tultava toteamaan paikan päälle! 

Tervetuloa Vanhan Hamsterin Hotelliin, vapaita huoneita on saatavilla!

17.01.2019Talven Ihmemaa -tapahtuma koko perheelle 9.3.
03.01.2019Vanhan Hamsterin hotelli -näytelmä
23.10.2018Kiviä Taskussa
06.10.2018Lievestuoreen uusi palvelukartta