MLL:n Lievestuoreen paikallisyhdistys

Paikallisyhdistys toimii omalla alueellaan MLL:n arvojen, toimintaperiaatteiden ja liittokokouksessa määriteltyjen linjausten mukaan ja edistää jäsentensä valitsemilla tavoilla lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Paikallisyhdistyksen toimintaa ohjaavat myös yhdessä sovitut ja MLL:n keskusjärjestön hyväksymät säännöt.

Paikallisyhdistys on MLL:n keskusjärjestön ja oman alueensa piirijärjestön jäsen.

Toiminta

MLL Lievestuore järjestää Lievestuoreen alueella erilaisia tapahtumia lapsiperheille sekä osallistuu Lievestuoreella järjestettäviin tapahtumiin mahdollisuuksiensa mukaan.

Lisätietoa MLL Lievestuoreen toiminnasta, tapahtumista ja jäseneduista löydät ajantasaisimmin MLL Lievestuoreen Facebook-sivuilta. Sivuja voi tarkastella myös kirjautumatta Facebookiin

Sähköpostiosoite: lievestuoreen.yhdistys@mll.fi

Esimerkkejä toiminnastamme

Perhekahvilat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Kahvimaksu 2e/perhe, jos tarjottavia nauttiii

MLL Lievestuoreen kirpputoritapahtumat huhti-toukokuussa ja loka-marraskuussa.

MLL:n jäsenetupäivät Nokkakiven huvipuistossa.

MLL:n Halloween Disco loka-maaliskuussa. Disco on tarkoitettu alakoululaisille ja nuoremmille lapsille. Disco on hyvin kohtuullisella sisäänpääsymaksulla, mutta myös tuohon tapahtumaan jäsenet saavat sisäänpääsymaksuedun.

Lahja Liepeen Lapselle -joululahjakeräys MLL Lievestuoreen toteuttamana yhteistyössä Ompelimo Tilkkutäkin, Laukaan seurakunnan ja sosiaalitoimen kanssa loka-marraskuussa.

Jäsenyys

Tietoja jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä sivuilla:

Vuokratuotteet

Vuokratuotteista voit tiedustella sähköpostitse: lievestuoreen.yhdistys@mll.fi

Vuokratuotteista löydät lisätietoa MLL Lievestuoreen Facebook-sivuilta (sivujen tarkastelu ei vaadi kirjautumista palveluun):

  • Pomppulinna - soveltuu n. 3-10v lapsille.
  • LED-Discoprojektorit - vuokrattavissa 2kpl.
  • Matkasänky- pienille lapsille.
  • Matkasyöttötuoli - pienille lapsille.
  • Kantoliinat - kudottu kantoliina Hoppendiz ja trikoinen kantoliina MaM Earth.

Hallitus

Hallituksen jäseniä vuodella 2021 ovat: Niina Strömberg (pj.), Marjaana Ahonen, Jaana Etu-Prami, Kirsi Häkkinen, Hanna Ikonen, Sonja Junni ja Riina Raitio.

Jos sinua kiinnostaa päästä vaikuttamaan, mitä tapahtumia, paikallisia jäsenetuja ja muuta toimintaa MLL Lievestuore tarjoaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille Lievestuoreella, niin laita sähköpostilla tietoa kiinnostuksestasi ja mahdollisia kysymyksiä tai toiveita: lievestuoreen.yhdistys@mll.fi