MLL:n Lievestuoreen paikallisyhdistys

MLL Lievestuoreen paikallisyhdistys on toiminut vuodesta 1953 lähtien edistääkseen Lievestuoreen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia vapaaehtoisvoimin. Toimintamme on avointa kaikille ja olemme uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomia.

Järjestämme Lievestuoreella mm. kaikille avoimia perhekahviloita, joissa lapset pääsevät leikkimään ja aikuiset keskustelemaan muiden paikallisten perheiden kanssa. Perhekahviloissa tarjoillaan pientä välipalaa maksutta.

Toimintaamme kuuluu mm. vuoden viimeisen vauvan muistaminen, vauvakassien tuottaminen kaikille Liepeelle syntyneille vauvoille, Lukumummi & -vaari toiminta ja kesäiset Leikkipuistotreffit. Lisäksi järjestämme tapahtumia, kuten kirpputori ja Halloween disco sekä olemme mukana muiden toimijoiden järjestämissä tapahtumissa.


Jäsenyys

MLL Lievestuoreen jäsenenä saat itsellesi ja perheellesi kivoja etuja. Jäsenenä tuet yhdistyksemme toimintaa paikallisten lasten ja perheiden hyväksi sekä pääset vaikuttamaan MLL:n toimintaan.

Jäsenmaksu on 25 €/vuosi. Alle 18-vuotiaat lapset ovat jäseniä ilmaiseksi.

Maksamalla jäsenmaksun vuosittain, on jäsenyytesi voimassa ja olet oikeutettu moniin jäsenetuihin niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Jäsenyys katkeaa jos jäsenmaksua ei ole maksettu kahteen vuoteen.

Lue lisää jäsenyydestä täältä: https://www.mll.fi/tue-tyotamme/liity-jaseneksi/


Yhteystiedot

Lisätietoa MLL Lievestuoreen toiminnasta, tapahtumista ja jäseneduista löydät täältä:

Nettisivut: https://lievestuore.mll.fi

Facebook: MLL Lievestuore

Instagram: @mll.lievestuore

Sähköpostiosoite: lievestuoreen.yhdistys(a)mll.fi


Haluatko mukaan vapaaehtoiseksi?

Jos haluat päästä vaikuttamaan, mitä tapahtumia, paikallisia jäsenetuja ja muuta toimintaa MLL Lievestuore tarjoaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille Lievestuoreella, niin laita sähköpostia. Otamme mielellämme vastaan myös mahdollisia kysymyksiä tai toiveita!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö? Jos haluat autella yhdistystämme silloin tällöin, kun sinulle sopii erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, lisäisimme sinut mielellämme vapaaehtoisille tarkoitettuun What’s App-ryhmään. Ole yhteydessä sähköpostilla: lievestuoreen.yhdistys(at)mll.fi