MLL:n Lievestuoreen paikallisyhdistys

Paikallisyhdistys toimii omalla alueellaan MLL:n arvojen, toimintaperiaatteiden ja liittokokouksessa määriteltyjen linjausten mukaan ja edistää jäsentensä valitsemilla tavoilla lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Paikallisyhdistyksen toimintaa ohjaavat myös yhdessä sovitut ja MLL:n keskusjärjestön hyväksymät säännöt.

Paikallisyhdistys on MLL:n keskusjärjestön ja oman alueensa piirijärjestön jäsen.

Toiminta

MLL Lievestuore järjestää Lievestuoreen alueella erilaisia tapahtumia lapsiperheille sekä osallistuu Lievestuoreella järjestettäviin tapahtumiin mahdollisuuksiensa mukaan.

Lisätietoa MLL Lievestuoreen toiminnasta, tapahtumista ja jäseneduista löydät ajantasaisimmin MLL Lievestuoreen Facebook-sivuilta. Sivuja voi tarkastella myös kirjautumatta Facebookiin

Sähköpostiosoite: lvt.mll@gmail.com

Tulevat tapahtumat

Kevätkaudella 2019 MLL Lievestuoreella toimii kaksi perhekahvilaa.
Perhekahvilat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Kahvimaksu 2e/perhe, jos tarjottavia nauttii.
  • Iltaperhekahvila Iltatähti torstaisin 10.1.2019 alkaen Opiston (Opistotie 8, Lievestuore) alakerran Jälkkärin tilassa klo 17-18:30. Kulku tilaan alakerran oven kautta.
  • Aamuperhekahvila Onnenapila maanantaisin 14.1.2019 alkaen Palvelutalo Männikön (Männiköntie 16, Lievestuore) tiloissa klo 9-11. Kulku tilaan pääovien kautta - soita ovikelloa ja joku tulee avaamaan oven.

MLL Lievestuoreen kirpputoritapahtumat jälleen huhti-toukokuussa ja loka-marraskuussa. Tarkemmat päivämäärät vahvistetaan myöhemmin.

MLL:n jäsenetupäivät Nokkakiven huvipuistossa kesäkaudella 2019, jossa mm. huomattava etu rannekkeen hinnasta jäsenille! Jäsenetupäiviä järjestetään 1-2 kesäkaudella 2019. Tarkemmat päivämäärät vahvistetaan myöhemmin.

MLL:n Halloween Disco loka-maaliskuussa. Disco tarkoitettu alakoululaisille ja nuoremmille lapsille. Tarkempi päivämäärä vahvistetaan myöhemmin. Disco on hyvin kohtuullisella sisäänpääsymaksulla, mutta myös tuohon tapahtumaan jäsenet saavat sisäänpääsymaksuedun.

Lahja Liepeen Lapselle -joululahjakeräys MLL Lievestuoreen toteuttamana yhteistyössä Ompelimo Tilkkutäkin, Laukaan seurakunnan ja sosiaalitoimen kanssa käynnistyy jälleen loka-marraskuussa MLL Lievestuoreen syyskirppistapahtuman yhteydessä. Lisätietoja tulossa syksymmällä.

Jäsenyys

MLL Lievestuoreen jäsenmaksu on 25 euroa vuodelle 2019. Alle 18 vuotiaiden jäsenyys on maksuton. Jäsenetuina pääset osallistumaan yhdistyksemme maksullisiin tapahtumiin edullisimmin, voit hyödyntää erilaisia jäsenetuja ja vuokrata vuokratuotteita edullisemmin sekä tuet toimintaa lapsiperheiden hyväksi paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Jäsenedut:

Jäseneksi voit liittyä sivuilla:

Vuokratuotteet

Vuokratuotteista voit tiedustella sähköpostitse lvt.mll@gmail.com
Vuokratuotteista löydät lisätietoa MLL Lievestuoreen Facebook-sivuilta (sivujen tarkastelu ei vaadi kirjautumista palveluun) https://www.facebook.com/mll.lievestuore/posts/113...
  • Pomppulinna - soveltuu n. 3-10v lapsille. Vuokrahinnat alkaen 10e/vrk.
  • LED-Discoprojektorit - vuokrattavissa 2kpl. Vuokrahinnat alkaen 5e/ma-to tai pe-su.
  • Matkasänky- pienille lapsille. Vuokrahinta alkaen 0e.
  • Matkasyöttötuoli - pienille lapsille. Vuokrahinta alkaen 0e.
  • Kantoliinat - kudottu kantoliina Hoppendiz ja trikoinen kantoliina MaM Earth. Vuokrahinnat alkaen 2e/2vkoa.

Hallitus

Hallituksen jäseniä vuodella 2019 ovat: Heidi Puurula (pj.), Marjaana Ahonen, Jaana Etu-Prami (jäsenyys vahvistetaan kevätkokouksessa 2019), Hanna Heimonen, Kirsi Häkkinen, Hanna Ikonen, Sonja Junni ja Arja Taipale (jäsenyys vahvistetaan kevätkokouksessa 2019).

MLL Lievestuoreen hallitus kaipaisi vielä yhtä jäsentä riveihinsä kaudella 2019-2020. Jos sinua kiinnostaa päästä vaikuttamaan mitä tapahtumia, paikallisia jäsenetuja ja muuta MLL Lievestuore tarjoaa, niin laita sähköpostilla tietoa kiinnostuksestasi ja mahdollisia kysymyksiä lvt.mll@gmail.com