MLL perhekahvilat Lievestuoreella

Share |
06.10.2018

MLL:n Aamuperhekahvila Onnenapila maanantaisin klo 9-11

MLL:n Iltaperhekahvila torstaisin klo 17-18:30

Lue lisää:

Aamuperhekahvila toimii Männikön palvelutalon yhteydessä olevassa kokoustilassa. Käynti tilaan Männikön palvelutalon lasiovien kautta. Aamuperhekahvilatoiminta on täysin maksutonta ja se on avoin kaikille - osallistujien ei tarvitse olla MLL:n jäseniä!

Aamuperhekahvilassa on tarjolla kahvi/tee/mehu sekä pientä suolaista ja makeaa. Kahvimaksu on 2 euroa / perhe. Leivät ja pullat meille sponsoroi JyväsPakari.

Aamuperhekahvila kun päättyy sopivasti lounasajan (Männikössä lounas tarjolla klo 11:30-12:30) tietämillä, niin Lievestuoreen Palvelukeskus sponsoroi lounaalle jäävien äitien lasten ruoat. Äidin lounas maksaa 6,40e ja hänen seurassaan olevat lapset syövät ilmaiseksi! Muista mainita lounaalle jäädessäsi, että olit MLL:n aamuperhekerhossa. Tämä etu ei vaadi MLL:n jäsenyyttä

Jos haluat ja lämpimästi kannustamme siihen, niin voivat lapset tehdä askarrrellen taideteoksia Männikön palvelutalossa asuvien iloksi ja välillä tehdään vierailuja Männikön palvelutalon asukkaiden oleskelutilaan, jotta asukkaat pääsevät nauttimaan lasten iloisesti touhuilusta.

Iltaperhekahvila toimii Opiston alakerrassa Jälkkärin tilassa. Käynti tilaan ensisijaisesti alakerran ulko-oven kautta.

Iltaperhekahvilatoiminta on täysin maksutonta ja se on avoin kaikille - osallistujien ei tarvitse olla MLL:n jäseniä! Iltaperhekahvilassa on tarjolla kahvi/tee/mehu sekä pientä suolaista ja makeaa. Kahvimaksu on 2 euroa / perhe. Leivät ja pullat meille sponsoroi JyväsPakari.
23.10.2018Kiviä Taskussa
06.10.2018MLL perhekahvilat Lievestuoreella
06.10.2018Lievestuoreen uusi palvelukartta